Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jde to všecko do hajzlu. Hospod s dobrym pivem je malo, bo je lidi nevyžadujou.Živou muziku v hospodě sem neslyšel ani nepamatuju a idyjoti bez mozku vyžaduju puščenu televizu.  Ta knajpa na obrazkach je nadherna...

4 0
možnosti
JA

co kapela, ani harmonika, nebo kytara v hospodě být nemůže, byla by to veřejná produkce a tím pádem pokyta od OSA. Bohužel, hospůdku bez TV a řvoucích automatů aby člověk pohledal.

2 0
možnosti
Foto

hezký a chvályhodný.:-)

3 0
možnosti
FL

O tom by se mělo víc mluvit. Že k české tradici už nepatří zakouřené lokály, aby se jimi nedalo argumentovat proti zákazu kouření.

1 1
možnosti
IM

I93v81o 90M51i91l35d38a

3. 2. 2015 12:35

vejde-li muž do místnosti, smeká..!

nějak jsem ty stesky nepochopil. točí se furt, pivo je jen o krapet dražší než v sedmdesátých letech, a když víte kde a co, tak si i pochutnáte (jako před sto lety), jen ta kultura stolování se posunula hodně dopředu a až se nebude smět v hospodách kouřit, tak si tam konečně zas budem rovni.

5 5
možnosti
PC

Jenže já si vám dovolím oponovat ... na hlavu padli někteří hospodští, kteří si neuvědomují, že když si na pivo nenapálí nejvyšší možnou marži a budou držet rozumnou cenu, lidé přijdou a nakonec budou mít větší kšefty, než když ten půllitr napálej.  Nebudu jmenovat vesnici, kde máme chalupu - ale v jedné hospodě je Rohozer za 20,- a ve druhé za 25,- - hádejte, kde je narváno?

0 0
možnosti
JD

největší katastrofa je to v turistických oblastech...tam hospodský nežije ze štamgastu ale z těch, co tam přijedou jednou za 10 let...takže je mu jedno, že už příště nepřijdou, přijdou jiní

1 0
možnosti
JD

prdlačky, lahváče za točený vymění leda notorik, kterýmu jde jen o to nalemtat se zrzavou vodou. Štamgast a pivař chodí do hospody kvůli te atmosféře, kamarádům, hospodské...ten bude chodit dál bez ohledu na cenu, dá si prostě o jedno míň

2 0
možnosti
Foto

Pěkná hospoda i článek. R^

7 1
možnosti
JR

J27a32r65a 86R41a12n10k

4. 2. 2015 5:31

Nadherna hospoda, ale musim rici, ze to mam tady take, puby, kde je pravidelne muzika, nejenom na ST. Patrick's day, nektere maji pravidelne dny a je stale narvano, jen ty kachlaky tady nikde nejsou. A muzikantu, krajanu je tady stale dost, schazime se pravidelne a diky novym, privdanym - stale pribyva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy