Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to je ale blábol, nezlobte se,  ... a nejlepší na tom je ta úvaha o vesnicích kde nejde přejít silnici a ty fotky z Baranďáku, (jestli se nepletu) i v dobách minulých jezdili kamioňáci přes vesnice, ale nějak jste nepostřehl, že od tý doby se všechno tak nějak všude vyvíjí, teda akorát u nás se prostě co se týká silnic zastavil čas v roce 79 a to je ten hlavní problém a né ty kamiony. Já když poprvé najel s kamionem na slavnou D1, třásl jsem se strachy aby se mi cestou nic neporouchalo. A víte proč? Protože cestou jsem potkal pár aut v protisměru z Prahy a pár odvážlivců co předjelo mou dýchavičnou Lízu směrem do Prahy. Ptáte se kudy že jezdili ostatní? Olomouc-Svitavy-Hradec ... fakt samá vesnice;-) a stačí se jen zamyslet i nad těmi vesnicemi, dneska je pomalu za každou vsí nějaká firma nebo sklady, aha ... co teď, že, nějak to zboží se musí odvezt či přivézt ... bývalo to kdysi? nebylo, vážený pane, nanejvýš JZD ... ale silnice zůstaly, v tom je ten problém ... těch pár soukromníčků, co přes takové díry šetří na mýtném neberu až tak v potaz, zbytek jsou kamioňáci co nadávají podobně jako Vy ... "kterej mamlas postavil ty sklady tak hloupě, že se musíme prodírat mezi chalupami a když potkám další v protivce, roztrhnu plachtu a nebo někomu urvu okap" ... jo, jo ... fakt za to můžou jen ti kamioňáci;-)

0 0
možnosti
Foto

Kromě toho všechny fotky ve vašem blogu jsou z pražské Jižní spojky, kde TIRy stojí (nebo popojíždějí) spořádaně v pravém pruhu, zatímco ostatní automobily si to mastí bez problému v pruhu středním a levém. To je přesně případ, kdy je mi těch řidičů TIR hodně líto. Ale bez nich by to nešlo.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jistě. Ale banány či jiné ovoce si jistě kupujete. Televizi či jiné spotřební zboží občas také. Pak jsou vám (i mně) TIR dobré. Bez nich to prostě nejde.

0 0
možnosti

J77a45n 85F82r77o31l26í92k

1. 12. 2014 14:09

Jsme tranzitní zemí z mizernou infastrukturou. Tankodrom D1 a D2 je pro jízdu v pravém pruhu očistcem. Aut je jako sraček a mnohé silnice konstrukčně stavěné spíše pro dostavníky s nalepeným asfaltem na poctivou štětovanou mariotereziánskou cestu prostě nestačí provozu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy